Tulevia tapahtumia 2022

MLL Valkeakosken yhdistys sääntömääräinen vuosikokous 10.11.2022 klo 18.30. alkaen

Kokoustamme syyskokouksen 10.11. klo 18.30. Hotelli Waltikan kabinetissa. Kaikki jäsenet tervetulleita paikan päälle kuulemaan toiminnastamme. Ennakkoilmoittautumiset sähköpostiin mll.valkeakoski@gmail.com , kahvitarjoilu. Syyskokouksessa mahdollista ilmoittautua mukaan hallitustoimintaan.

MLL Valkeakosken yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous ke 18.5.2022 klo 18 Hotelli Waltikan neuvottelutilassa

Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous on avoin yhdistyksen jäsenille. Ilmoittaudu kokoukseen lähettämällä sähköpostia mll.valkeakoski@gmail.com. Kokouksen esitetään tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelle 2021.

Menneet tapahtumat 2022

Mysteeri maatilalla -lastennäytelmä 27.4.2022

MLL VALKEAKOSKEN YHDISTYS YLPEÄNÄ ESITTÄÄ:

Mysteeri Maatilalla -kiertue saapuu Valkeakoskelle, 27.4.2022 klo 18.00 Tietotien lukiolle.

” Nyt on maailmankirjat sekaisin! Piippolan tilalla tapahtuu nimittäin kummia….

Farmia vakaalla, mutta rakastavalla otteella hallinnoiva Vaari katoaa samana aamuna, kun pihan yksinoikeutettu tähti, Rokkikana Moilanen huomaa uskollisen saksofoninsa hävinneen! Onneksi maatilamajoituksessa oleskeleva, maailman likinäköisin ja silmälasinsa alati hukkaava salapoliisi P.Salminen tarttuu toimeen ja lupaa ratkaista mysteerin alta aikayksikön!

Kun soppaan sekaan sotketaan itserakas Riikinkukko Riekkinen, räppäävä Possu Nieminen, muistinsa vanhuuttaan menettänyt Leevi-Lammas, reggaeta laulava Mansikki-Lehmä ja joukko muita, toinen toistaan erikoisempia hahmoja jotka vaihtuvat kuin taikaiskusta, on luvassa sekä lasten että aikuisten suupielet ylöspäin kääntävä, ikimuistoinen hurvittelu josta ei älyvapaita käänteitä puutu!

TV:n lastenohjelmista tutut lastensuosikit Jaakko Loukkola ja Isa-Eerika Lehto tähdittävät visuaalista ilotulitusta tarjoavaa esitystä, jossa yleisöllä – erityisesti lapsilla on tärkeä rooli lopputuloksen kannalta! Esityksessä kuullaan paljon uutta lastenmusiikkia, johon lapset pääsevät osallistumaan livetilanteessa. Turvavyöt kiinni, sillä nyt se on menoa! Tapahtua voi ihan mitä vain!”

Jokainen esitys on vauhdikas, nauruhermoja kutkuttava, mutta erilainen…

LIPUT:
12e/ hlö (alle 1-vuotiaat maksutta sylipaikalla.)

Varaa lippusi nopeasti, ettet jää ilman!

Liput lunastetaan ennen esitystä paikan päältä, käteismaksulla.

Ostamalla lipun tuet MLL Valkeakosken yhdistyksen toimintaa 2 eurolla.

Liity mukaan Facebook-tapahtumaan, niin saat ajankohtaista tietoa. Luvassa saattaa olla vielä yllätyksiäkin.

Facebook-tapahtuman löydät osoitteesta: