Tulevia tapahtumia 2020

MLL 100 vuotta - Koko Suomen lastenjuhlat 4.10.2020

MLL täyttää vuonna 2020 100 vuotta. Sen kunniaksi ympäri Suomea paikallisyhdistykset järjestävät tapahtumia syksyllä 2020. Tiedotamme Valkeakosken MLL 100 vuotta  -tapahtumasta tällä sivulla.

Mysteeri maatilalla -lastennäytelmä 20.10.2020

MLL VALKEAKOSKEN YHDISTYS YLPEÄNÄ ESITTÄÄ:

Mysteeri Maatilalla -kiertue saapuu Valkeakoskelle, 20.10.2020 klo 18.00 Tietotien lukiolle.

” Nyt on maailmankirjat sekaisin! Piippolan tilalla tapahtuu nimittäin kummia….

Farmia vakaalla, mutta rakastavalla otteella hallinnoiva Vaari katoaa samana aamuna, kun pihan yksinoikeutettu tähti, Rokkikana Moilanen huomaa uskollisen saksofoninsa hävinneen! Onneksi maatilamajoituksessa oleskeleva, maailman likinäköisin ja silmälasinsa alati hukkaava salapoliisi P.Salminen tarttuu toimeen ja lupaa ratkaista mysteerin alta aikayksikön!

Kun soppaan sekaan sotketaan itserakas Riikinkukko Riekkinen, räppäävä Possu Nieminen, muistinsa vanhuuttaan menettänyt Leevi-Lammas, reggaeta laulava Mansikki-Lehmä ja joukko muita, toinen toistaan erikoisempia hahmoja jotka vaihtuvat kuin taikaiskusta, on luvassa sekä lasten että aikuisten suupielet ylöspäin kääntävä, ikimuistoinen hurvittelu josta ei älyvapaita käänteitä puutu!

TV:n lastenohjelmista tutut lastensuosikit Jaakko Loukkola ja Isa-Eerika Lehto tähdittävät visuaalista ilotulitusta tarjoavaa esitystä, jossa yleisöllä – erityisesti lapsilla on tärkeä rooli lopputuloksen kannalta! Esityksessä kuullaan paljon uutta lastenmusiikkia, johon lapset pääsevät osallistumaan livetilanteessa. Turvavyöt kiinni, sillä nyt se on menoa! Tapahtua voi ihan mitä vain!”

Jokainen esitys on vauhdikas, nauruhermoja kutkuttava, mutta erilainen…

LIPUT:
12e/ hlö (alle 1-vuotiaat maksutta sylipaikalla.)

Varaa lippusi nopeasti, ettet jää ilman!

Liput lunastetaan ennen esitystä paikan päältä, käteismaksulla.

Ostamalla lipun tuet MLL Valkeakosken yhdistyksen toimintaa 2 eurolla.

Liity mukaan Facebook-tapahtumaan, niin saat ajankohtaista tietoa. Luvassa saattaa olla vielä yllätyksiäkin.

Facebook-tapahtuman löydät osoitteesta: