Tervehdys uudelta puheenjohtajalta

26.1.2024

Hei kaikille, nimeni on Ann-Mari Loppi, perheeseeni kuuluu aviomies, yksi aikuinen tytärpuoli ja kaksi alakouluikäistä tytärtä, sekä kuvassa uinuva koiranpentu.

MLL Valkeakosken paikallisyhdistyksessä olen toiminut vuodesta 2015 erilaisissa tehtävissä. Aloitin perhekahvilassa vapaaehtoisena lasten ollessa pieniä, itseasiassa kävin perhekahvilassa jo raskausaikana tutustumassa ensimmäisen kerran. Siitä minut innostettiin mukaan hallitukseen, jossa olen toiminut vuosien aikana perhekahvilavastaavana, tiedotusvastaavana, sihteerinä ja tapahtumavastaavana ja nähnyt hallituksen vuoden kiertokulun muutamaan kertaan, joten rohkenin ottaa askeleen puheenjohtajaksi. Kiitos luottamuksesta hallitukselle, joka syyskokouksessa minut tehtävään valitsi. 

Olen luonteeltani avoin ja sosiaalinen, ja rakastan käyttää aivojani haasteiden selättämiseen innovatiivisinkin keinoin. Kehitän mielelläni toimintaa ja järjestän tapahtumia paikallisesti perheiden hyväksi. Toivon, että tulevalla puheenjohtajakaudella saamme toimintaa entistä näkyvämmäksi. Olemmekin jo aloittaneet vapaaehtoisverkoston luomisen hallituksen tueksi. Jos haluat olla apukäsinä toiminnassa ja saada matalalla kynnyksellä iloa ja aktiviteettia elämään ota yhteyttä meihin. Myös suosittelen kaikille MLL Valkeakosken yhdistyksen kannatusjäsenyyttä, jokainen jäsen on meille kullanarvoinen ja samalla vahva viesti siitä, että toimintamme on tärkeää <3

Nähdäänhän eri tapahtumissa vuoden mittaan!

Terveisin Ann-Mari, puheenjohtaja

MLL Valkeakosken paikallisyhdistys ry