Jäsenilta ja SYYSKOKOUS 27.11.2019 Ystävyyden talolla

Jäsenilta ja syyskokous 27.11.2019 Ystävyyden talolla

MLL Valkeakosken yhdistyksen jäsenilta pidetään jälleen Ystävyyden talolla keskiviikkona 27.11.2019 klo 17.30 alkaen. Jäsenillassa yhdistyksen jäsenet pääsevät tutustumaan jäsenetuja antavien yhteistyökumppaneidemme palveluihin. Jäsenillan teemana on tänäkin vuonna hyvinvointi, ja jäsenillassa voit nauttia esimerkiksi rentouttavasta hieronnasta.

Jäsenillan päätteeksi pidetään yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous klo 19 alkaen samassa tilassa. Syyskokouksessa kahvitarjoilu ja suolaista ja makeaa purtavaa. Syyskokous on avoin yhdistyksen jäsenille. Syyskokouksessa valitaan yhdistykselle puheenjohtaja kaudelle 2020-2021, ja hallitus vuodelle 2020. Lisäksi vahvistetaan toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2020.

Jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan yhdistyksen hallituksen iloiseen ja aktiiviseen porukkaan, tulethan jäseniltaan! Voit olla myös etukäteen yhteydessä puheenjohtaja Petra Kotroon, jos haluat lisätietoa hallituksessa toimimisesta.

Jäseniltaan voi myös tulla vaikka et olisi vielä yhdistyksen jäsen, mikäli olet kiinnostunut yhdistyksen toiminnasta ylipäätään, ja haluat liittyä jäseneksi. Kannatusjäsenmaksumme vuodelle 2019 on 25 €. Vuoden 2020 jäsenmaksu vahvistetaan syyskokouksessa.

Päivitämme tietoja jäsenillassa esiteltävistä hyvinvointipalveluista Facebookiin lähempänä tapahtumaa. Seuraa meitä sivulla www.facebook.com/MLLValkeakoskenYhdistys