Maaret Kallio luennoi Valkeakoskella 10.10.2019

25.9.2019

MLL Valkeakosken yhdistys järjestää kaikille avoimen, ilmaisen yleisöluennon aiheesta Kohti armollisempaa arkea. Tapahtumapaikkana on Valkeakosken Tietotien lukion forum (os. Tietotie 3). Ovet avataan yleisölle klo 17, ja luento pidetään klo 18-20 välisenä aikana.

Luennoitsijoina toimii valtakunnallisesti tunnettu psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio. Kallio tunnetaan mm. esiintymisestään Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa, sekä Helsingin Sanomissa julkaistavasta Lujasti lempeä -blogistaan. Koulutukseltaan Maaret Kallio on kog­ni­tii­vis-ana­lyyt­ti­nen psy­ko­te­ra­peut­ti, sek­suaa­li­te­ra­peut­ti, mind­ful­ness-oh­jaa­ja, työ­noh­jaa­ja ja so­sio­no­mi. Pariterapiatyötä varten Kallio on suorittanut myös tunnekeskeisen pariterapian opinnot.

Maaret Kallion luennon otsikkona on Kohti armollisempaa arkea. Puheenaiheena ovat armollisuus ja inhimillisyys arjessa ja sen tavoitteissa. Lisäksi käsitellään tunteiden merkitystä hyvän perhe-elämän lähtökohtana niin aikuiset kuin lapset huomioiden.

MLL Valkeakosken yhdistys järjestää avoimen yleisöluennon Aleksis Kiven päivänä nyt neljättä kertaa. Suuren suosion aikaisempina vuosina saavuttaneilla yleisöluennoilla on kuultu mm. lastenpsykiatri Jari Sinkkosta, sekä Väestöliiton erityisasiantuntijoita Heli Vaarasta ja Tarja Santalahtea. Paikalle odotetaan jälleen satoja kuulijoita. Tilaan mahtuu 550 henkilöä, ja yleisöpaikat jaetaan saapumisjärjestyksessä.

Tapahtuman Facebook-sivu: https://www.facebook.com/events/2255527514775559/

Ohjelma 10.10.2019:
klo 17 ovet auki yleisölle. Buffet, pop up -kirjasto ja kirjamyynti avautuvat.
klo 18 Maaret Kallio: Kohti armollisempaa arkea

Tampereen Suomalaisen kirjakaupan myyntipisteessä Maaret Kallion kirjamyynti. Kallio signeeraa ostettuja kirjoja luennon jälkeen. Valkeakosken kirjaston pop up -kirjastossa kirjastokortilla lainattavissa kirjallisuutta aiheeseen liittyen. MLL Valkeakosken yhdistyksen järjestämässä buffetissa myynnissä kahvi/tee ja suolaiset/makeat purtavat.

Tapahtuman järjestämistä tukevat yhteistyökumppanit Valkeakoski-Tohka Rotaryklubi ry, sekä Valkeakoski-opisto.