Ajankohtaista

Tervetuloa perhekeskukseen osoitteeseen Kangaskatu 1! Leikkiseuraa lapsille, juttuseuraa aikuisille! Kaikille avoin! Kevätkausi toukokuun loppuun asti!
Valitettavasti kumpikin vapaaehtoinen on estynyt pitämään keskiviikon perhekahvilaa.
Tervetuloa perhekeskukseen perhekahvilaan! Tarjolla ilmaiseksi kahvia, teetä, pillimehua ja pientä purtavaa. Aikuisille juttuseuraa, lapsille leikkiseuraa. Ei ikärajoja, olemme kaikille avoin perhekahvila,
Kumpikaan vapaaehtoinen ei pääse pitämään tapaamista. Jos olet kiinnostunut pitämään edes muutaman kerran perhekahvilaa, ota yhteyttä facebookissa, mll.valkeakoski@gmail.com tai kerro paikan päällä!
Valitettavasti ei ole vapaaehtoista pitäjää tällä kertaa. Kokoonnumme sään salliessa jälleen ke 13.10. klo 9:30-11:30
Yhdistykseemme kuuluvat aikuiset lapsineen pääsevät Valkeakosken uimahallilla MLL jäsenkortilla ilmaiseksi uimaan yhtenä sunnuntaina per kuukausi syys- ja kevätkaudella. Perheuintipäivät syksyllä 2021 ovat sunnuntaisin 3.10., 7.11. ja 5.12. Jäseneksi voit liittyä myös paikan päällä. Jätä täytetty jäsenkaavake kassalle, niin saat edun heti!
Tervetuloa juttelemaan ja ulkoilemaan perhekeskuksen pihaan. Tarjolla kahvia, teetä ja pientä purtavaa ilmaiseksi! Kangaskatu 2, vanha Sorrilan päiväkoti, aidattu.
KEVÄTKOKOUS 2021 (26.5.2021)
Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokouskutsu.
Puistotapaamiset tai perhekahvila jatkaa toimintaansa pandemiarajoitusten niin salliessa syyskuun alussa 2021.