Yhdistyksen säännöt

PDF-tiedostoMLL Vlk yhdistyksen säännöt.pdf (382 kB)
MLL Valkeakosken yhdistyksen säännöt PDF-tiedostona. Tiedosto avautuu uuteen ikkunaan, mistä voit tulostaa tai tallentaa sen.

Tietosuojaseloste

PDF-tiedostoMLL_VLK_yhdistys_tietosuojaseloste_24052018.pdf (494 kB)
MLL Valkeakosken paikallisyhdistyksen tietosuojaseloste. Päivitetty 24.5.2018. Tiedosto avautuu uuteen ikkunaan, mistä voit tulostaa tai tallentaa sen.

Yhdistys

MLL Valkeakosken paikallisyhdistys tukee Valkeakoskelaisia lapsiperheitä heidän arjessaan. Toimintamme perustuu vapaaehtoistyöhön, joten uudet ja vanhat yhdistysaktiivit ovat meille kullanarvoisia.

Millaista toimintaa sinä kaipaisit Valkeakoskelle lapsille, nuorille, perheille? Mitä täältä puuttuu tai mikä helpottaisi teidän perheenne arkea?

Tule mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan toimintaa!

Tarvitsemme perhekahvilaan vetäjiä jakamaan vastuuta ja vetovuoroja -mitä useampi vapaaehtoinen, sitä vähemmän pesti kuormittaa toimijoita. Jos olet kiinnostunut, tule kyselemään asiasta tarkemmin perhekahvilan nykyisiltä vetäjiltä!

Kiinnostaisiko yhdistystoiminta perhe-elämän ehdoilla? Tarvittaessa myös lapset ovat tervetulleita kokouksiin. Kokoukset järjestetään lapsiystävällisissä paikoissa ja useimmiten paikalla onkin aikuisten lisäksi toinen mokoma toisen polven MLL:laisia joita leikittämään on palkattu lastenhoitaja. Kätevää, aikuiset pääsevät harrastamaan ja lapset leikkimään kavereiden kanssa!

Yhdistyksen aktiiveja Jari Sinkkosen luennolla 10.10.2017